Terugblik: Boekpresentatie Misstap

Boekpresentatie Jet van Vuuren: Misstap









Beste Lezers,



Op 15 november jl. werd Misstap gepresenteerd aan de buitenwereld & alle Jet-fans, daarvoor reisden wij af naar Den Haag. Cafe Rootz op de Grote Marktstraat was de eindbestemming. Het was reuze spannend, het 10e boek en Jet zou haar nieuwe rode jurk aantrekken. En ik zou ook een jurkje aandoen. Dus kom..we gaan!



Wandelend door het centrum van Den Haag


Wat is Den Haag toch, groot en massaal. En vooral so huge..! Het is alweer een jaar geleden dat ik hier liep. En ongeveer 25 jaar geleden dat ik hier heb gewoond. De drukte daar en dus al die mensen hebben we hier niet in ons dorp. Het wekelijks shoppen mis ik eigenlijk ook niet. Het internet is geduldig. Dat geldt natuurlijk niet voor mijn boekwinkels hoor. 



Rootz cafe



Goed uit de metro, Den Haag Centraal, liepen we richting Bijenkorf, ja die herkende ik dan nog wel. We liepen door naar richting het Witte Paard. En daar was het café Rootz. Dus.hup...snel naar binnen, want het weertje zat niet echt mee. Motregen, grijze wolken en kou sierde de middag. Het was even ontdekken waar de ingang zat, maar goed. Verkleumd snelden we naar binnen. Geheel rechts zat toch een deur. Eenmaal binnen stond er gelukkig een bord, met de plek waar het boekenfeestje zou gaan plaatsvinden. We moesten naar links, door de klapdeuren.




gezellige sfeer

Bij binnenkomst zag het er gezellig uit, een mooie bar met ruimte voor het boekenfeest & pubquiz. 





Jet krijgt een mooi kado, uitgereikt door Martien van Karakter uitgevers

We werden welkom geheten met een heerlijk drankje en werden alvast in groepjes verdeeld voor de quiz. Na het plaatsnemen aan de juiste tafel, was er  een reuze-verrassing voor Jet van Vuuren: haar tiende thriller is uitgekomen en heet Misstap. Dat verdient natuurlijk wat extra aandacht. En groot pakket werd uitgereikt. Een mooi pronkstuk waar al haar 10 thrillers op staan. Werkelijk prachtig leuk en Jet was natuurlijk zeer verrast. 


Kijk hier voor de link: Filmpje kado-uitreiking





Marlies van de redactie van Karakter uitgevers deed graag mee

De quiz kon beginnen, met een echte showmaster gingen we van start. Zo waren er muziekvragen, vragen over de boeken van Jet, en ander leuks. Wie het antwoord als eerste wist, moest toeteren, op het fluitje blazen of bellen met de fietsbel. Hilarisch natuurlijk. We hadden een enthousiaste groep. Marlies schreef alles netjes op. En Jet ging ook echt met haar voetjes van de vloer. Uiteindelijk zongen we veel liedjes luid mee. Het was een top-sfeer.


Kijk hier voor het filmpje: Tijdens de pauze van de pubquiz





De showmaster-mevrouw



De showmaster-mevrouw, met heel lang rood haar (oef), gaf uiteindelijk de uitslag aan ons door, tromgeroffel..welke tafel zal er de winnaar zijn?. Helaas zijn wij het niet, maar daardoor was de pret niet minder.


 

De winnaars.

De winnende tafel juichte hard, met oa. Hannie Koekendal-Koster en Dini van Heumen-Hoekman in het midden van de foto. Tussen de onderdelen van de quiz, kregen wij heerlijke hapjes en drankjes. Het was echt een verzorgde middag.





Het signeren kon beginnen



Na het meezingen en raden van de quiz-vragen, kon het volgende gedeelte beginnen: het signeren van het mooie nieuwe boek. En ik moet zeggen: het is een prachtexemplaar. De belijning en de mooie letters ..het klopt helemaal. Beste boekdesigner: dat heeft u goed gedaan, complimenten.



Samen met Jet van Vuuren!

Natuurlijk nog even gekletst met de andere aanwezigen, zo zag ik oa. medeblogster Elsa bakker, Ann Knz ( van Thrillers & More), Hannah van Dijk-Bento (fb-friend), en anderen Jet-fans en leden van de fb-Jetset-groep. 

Deze ontmoetingen zijn voor mij heel waardevol.



Hannah van Dijk-Bento, Elsa Bakker en mijzelf


Tijdens het maken van dit verslag, bedacht ik mij dat het leuk zou zijn de filmpjes erbij te zetten. Dus die staan nu op Youtube. Geen idee hoe dit werkte, maar is gelukt. Klik op de links, en voila!





Het prachtige boek: Misstap, door Jet van Vuuren.

Het was een succesvolle middag. Natuurlijk wil ik iedereen bedanken, Jet van Vuuren, Karakter uitgevers, Marlies, en de anderen die dit geregeld hebben.
Het was echt top.



Hartelijke Birdy-groeten,
Annette Overvoorde


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.