Binnenkort: Toni Coppers- De genezer


Nieuw & Binnenkort


Titel: De genezer

Auteur: Toni Coppers
Uitgeverij: Angéle
Genre: Thriller
Uitgave: najaar 2018

Volgt spoedig in de brievenbus.





Beste lezers,

Toni Coppers viert in 2018 zijn 10-jaar schrijverschap. Nog niet eerder las ik schrijfsels van Toni Coppers. Dus eens moet de eerste keer zijn. En ja...ik ben nieuwsgierig!

De auteur

Toni Coppers (Sint-Truiden, 6 september 1961). Vlaams schrijver en scenarist. Coppers werd vooral bekend door zijn serie misdaadromans rond de Antwerpse commissaris Liese Meerhout. Hij debuteerde in 1995 met De Beha van Madonna, brieven van een reiziger, waarin hij literaire reisbrieven schreef aan vrienden en bekenden. In die tijd was Coppers reisjournalist voor Radio 1, en produceerde hij meerdere reisprogramma's bij de openbare omroep, zoals Gewoonweg, Lopend Vuur en Het Landhuis.

Het verhaal op de flap

In Antwerpen wordt een professor geschiedenis dood aangetroffen in zijn flat. Alles wijst op roofmoord, want een kostbaar en zeldzaam middeleeuws handschrift over fabeldieren is verdwenen. Het spoor leidt commissaris Liese Meerhout naar Oxford. Daar is de Vlaamse studente Emma vermist. Haar kleren liggen netjes opgevouwen op een jaagpad langs de Theems. De politie gaat uit van zelfdoding, maar die these stuit op veel ongeloof: Emma was een vrolijke spring-in-'t-veld die bij iedereen geliefd was.

Liese en Masson pendelen tussen Antwerpen en Oxford. Al snel wordt duidelijk dat zowel in de wereld van de magie en de fabels als in het leven van Emma niets is wat het lijkt.

Binnenkort dus meer, van dit boek!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken





Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

De Camino - Anya Niewierra - De recensie

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.