3 Nieuwe titels in november 2021

 Jaa, er zijn weer mooie nieuwe boeken uitgekomen. Kijk mee!


Simone van der Vlugt- De zonde waard

Het verhaal:

Het meisje ligt op de achterbank van de auto. Ze lijkt te slapen, maar er is iets vreemds aan haar houding. Iets onnatuurlijks. Het portier staat open. Er gaat een schok door Ella heen als ze ziet dat de polsen van het meisje vastgebonden zijn. Ze weet wie dit kind is: Demi Hulshof, vijf jaar oud.

Het terugvinden van de vermiste Demi vormt het startschot van een adembenemend kat-en-muisspel tussen een bende ontvoerders, de politie en een jonge vrouw die worstelt met haar verleden. Ze heeft gebroken met de Jehova’s getuigen en daardoor met al haar vrienden en familieleden.
In De zonde waard komen relaties op scherp te staan, wordt afgerekend met knellende banden en blijft tot het laatst toe onduidelijk wie je kunt vertrouwen. Maar uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan... Hoever wil je gaan om trouw te blijven aan jezelf en om anderen te beschermen?




Jan Dijkgraaf- Erica

Het verhaal

Iedereen kent Erica Renkema van de televisieserie ‘Chateau Meiland’, die op SBS 6 twee keer per week (veel) meer dan een miljoen kijkers trekt. Ze werd gezien als ‘de klusser in huis’, maar is in de serie én in het dagelijks leven zoveel meer dan dat. Zoals: een hardcore feministe. In dit boek vertelt ze haar intrigerende levensverhaal.

Over haar jeugd in een kunstzinnig gezin, waarover een grote zwarte schaduw hing. Over haar moeder Jenny, die het bewaren van de goede lieve vrede tot haar levensdoel maakte. Over haar vader Jan, een emotionele binnenvetter met een hartgrondige hekel aan ‘die rooien’. Over zus Saskia, die overleed tijdens een zelfmoordpoging, en broer Vincent, die jong overleed aan de gevolgen van een overdraagbaar DNA-defect. Over Martien, en nog veel meer.




Jens Vern- Nevenschade

Het verhaal

Na anderhalf jaar in de greep te zijn geweest van een virus is het Nederland van minister-president Koenen weer redelijk opgekrabbeld. Zijn deal met de Amerikaanse farmaceut Fernstedt Chemicals heeft gezorgd voor een succesvol vaccinatieprogramma en wordt alom bejubeld, maar wat niemand weet is dat de prijs die daarvoor betaald wordt vele malen hoger is dan iemand zou kunnen vermoeden.

In een ziekenhuis in Den Haag doet arts Mark van Dinter een vreemde ontdekking na een geslaagde operatie op een vooraanstaand politicus. Als de man vervolgens alsnog onverwacht overlijdt gaat Mark op onderzoek uit. Elders in de stad komt onderzoeksjournalist Matthew Dawson in een lastig parket terecht als hij een paar verdachte sterfgevallen op het spoor komt en daardoor zelf een doelwit wordt. Ondertussen ontdekt vertaalster Sarah van der Horst in een Chinees rapport op een online klokkenluidersplatform schokkende informatie over het virus. Als de schrijver van het rapport gelijk heeft, is er in Nederland met mensenlevens gespeeld. Maar door wie en met welk doel?

Binnenkort lees je meer over deze nieuwe uitgaves.

Hartelijke groeten 
Annette 










Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie