Dave Goldstein- Bijna vergeten


Recensie


Titel: Bijna vergeten
Auteur: Dave Goldstein
Uitgeverij: Holland
Pagina's: 140 bladzijdes
Genre: YA/ jeugd
Uitgave: 4 juni 2018

Gelezen voor Uitgeverij Holland, waarvoor dank!







Beste lezers,

Voor uitgeverij Holland mocht ik "Bijna vergeten" gaan lezen. Ze zochten snelle lezers, voor dit mooie YA/jeugdboek. En daar kreeg ik zeker geen spijt van. Het is een bijzonder leuk verhaal. Kijk je mee?

De auteur

Dave Goldstein is geboren op 7 april 1972 in Zaandam en las vroeger graag de Donald Duck. Als hij later groter wordt is er nog steeds geen echte interesse in literatuur te bespeuren. Pas vanaf zijn 20e jaar kwam dat op gang. Tijdens zijn studie psychologie werd lezen steeds leuker. Het begon met verhalen schrijven en in 2002 debuteerde hij met de roman "Lucifer", die hij schreef binnen 3 weken. Door zijn dochter ging hij een jeugdboek schrijven en "Bijna vergeten" is het resultaat.

Het verhaal

Daniëlle  Janssen is 13 jaar en woont in Amsterdam. Haar beste vriendin is Sasha. Met haar vader verzint ze elke dag een nieuw en gek dilemma, waarop ze verplicht moeten antwoorden. Nog een dilemma voor Daniëlle is dat het erop lijkt alsof ze zich steeds minder van haar overleden moeder kan herinneren. Het is alweer 4 jaar geleden. Als haar vader haar iets wil vertellen, schrikt ze er van: een nieuwe vriendin? Haar eigen nieuwe vriendin trekt haar mee..op het foute pad, of toch niet? Je leest het in "Bijna vergeten".

Voor de recensie op mijn kidsblog, klik hier.



Veel leesplezier!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie