Binnenkort: Latoya Moirae- Indigo


Binnenkort & in de brievenbus: Indigo.


Noteer in je agenda: Op 2 september 2018 verschijnt bij uitgeverij LetterRijn de nieuwe Young Adult Indigo van auteur Latoya Moirae.








Beste lezers,

Kijk eens wat een prachtig boek: Indigo. De auteur Latoya won in 2009 een schrijfwedstrijd, en begon daarna bij Uitgeverij Zilverspoor met een Fantasy-serie. Nu bij Letterrijn verschijnt er een Young Adult. En ik ben echt nieuwsgierig! Binnenkort dus mijn leeservaring op dit blog.

Flaptekst:

De jarenlange vriendschap tussen de 18-jarige Caro en haar twee beste vrienden, de broers Nick en Noah, verandert van karakter op het moment dat ook de hormonen een rol gaan spelen. Tijdens een vakantie in Portugal gaat dat een steeds grotere rol spelen en dat blijft niet zonder gevolgen.
Caro's vader Wyn heeft zo zijn eigen problemen die aan de oppervlakte komen wanneer hem steeds vaker vervelende ongelukjes overkomen.
Als Caro de bloedmooie en mysterieuze Pia ontmoet, sluiten de twee vriendschap en wordt ze zich er meer en meer van bewust waar haar hart werkelijk ligt. Ondertussen raakt ze verstrikt in een afschuwelijke wraakmissie, gericht op iemand die lang geleden een jong meisje gruwelijk heeft mishandeld en voor het leven verminkt.

Indigo is een Young Adult waarin liefde, spanning en wraak de boventoon voeren, waarbij het maar helemaal de vraag is of iedereen de vakantie ongeschonden doorkomt.

De auteur

Latoya Moirae, geboren in Sittard, is afgestudeerd als vertaler aan de Vertaalacademie Maastricht en ook al jaren werkzaam in dat beroep. Ze komt oorspronkelijk uit Sittard, maar woont al een tijdje in Rijswijk. Naast schrijven heeft Latoya nog veel meer passies en hobby's, waaronder: tekenen, schilderen, koken en bakken, zingen en gitaar spelen. Ze kijkt ook graag naar sport en doet zelf aan tennis, badminton, squash en fitness.

In 2009 won Latoya een schrijfwedstrijd met Yougian: het nest van de Harpij. De prijs bestond uit het uitgeven van het winnende manuscript boek. In 2012 is het boek overgenomen door uitgeverij Zilverspoor en later zijn daar ook deel 2 en 3 van deze YA-Fantasyserie uitgekomen. Een vierde boek van haar hand, De slang in het paradijs, omschrijft ze zelf als een roman met thriller-elementen.


Tot later! 

Hartelijke Groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie