Binnenkort: Esther Boek- De perfecte moeder


Boekennieuws & blogtour in aankomst!


Titel: De perfecte moeder
Auteur: Esther Boek
Uitgeverij: Hamley Books
Genre: Roman
Uitgave: April 2019

Blogtour start op: 4 april bij het blog: In de boekenkast
&
Op: 12 april hier op BirdysBooks/ Birdy's Boeken



Birdy's Boeken

Beste lezers,

Er komen weer mooie boeken en boekbesprekingen aan. Deze van Esther Boek heet De perfecte moeder en uitgegeven door Hamley Books. De cover ziet er bijzonder en indrukwekkend uit. In april volgt er een blogtour, waarbij over diverse blogs veel meer te lezen is over de inhoud en de leeservaringen ook worden gedeeld.

Het verhaal

Nelleke en Helena zijn vrouwen die elk op hun eigen manier trachten te ontsnappen aan hun verstikkende verleden.
Nelleke wil vluchten uit het armoedige bestaan dat ze van haar ouders erfde en zal daarvoor tot het uiterste gaan. Rijkeluiszoon Jacob lijkt de perfecte man om te manipuleren in een huwelijk dat haar rijkdom zal verzekeren. Alleen: maakt geld alles goed?
Helena groeit op in een, voor de buitenwereld, perfect gezin. Maar is dat wel zo? Wat er achter gesloten deuren gebeurt, blijft lang verborgen.
Wanneer haar moeder plots overlijdt, stort Helena's zorgvuldig gecreëerde wereldje in. De verstrekkende gevolgen van haar moeders dood, blijven haar voor de rest van haar leven achtervolgen. Hoe ontloop je immers het systeem waarin je opgroeide, als dat je nooit meer loslaat?
De Perfecte Moeder is een aangrijpende roman over twee sterke vrouwen die niet kunnen ontsnappen uit de wereld waarin ze opgroeiden.
Dit boek zal zowel de lezers van romans alsook de lezer die van wat meer spanning houdt, aanspreken.

De auteur vertelt op Hebban

Ik ben geboren in het Brabantse Uden en groeide op in Volkel. Als kind was ik al gek op lezen en schreef gedichten over alles wat me bezig hield. Naast lezen had ik een tweede liefde, paarden. Jarenlang ben ik lid geweest van de rijvereniging in dit kerkdorp. Na de lagere school volgde ik de middelbare school in Uden en volgde opleidingen binnen de gezondheidszorg. Na mijn schoolse leven ging ik werken bij een, hoe kan het ook anders, boekhandel in Uden om uiteindelijk dan toch in de gezondheidszorg terecht te komen. Ik ben werkzaam geweest bij een huisarts, in verschillende ziekenhuizen en werk nu alweer enkele jaren in de zorg rondom kinderen. In 2003 verhuisde ik naar de Betuwe waar ik met mijn man en drie zonen een prettig leven leefde. Tot de aangifte van verkrachting tegen een van mijn kinderen kwam. Een gebeurtenis die de latere basis zou worden van mijn debuut: Geen kind meer, een psychologische thriller die op 31 maart 2017 bij De Crime Compagnie is verschenen.

Binnenkort in april dus op dit blog!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie