Overstekers 3- Petra Doom- Blogtour #1- Het verhaal over Mirabel

 



Beste lezers,

Fantasy lees ik niet veel. Daarvan kijk ik vaak wel films. Deze cover raakt mij en dus ja, nam ik de gewaagde sprong en kwam middenin een zeer spannend en meeslepend verhaal. Overstekers 3 is het slotstuk uit een trilogie. Kijk mee, naar deze mooi boeken!

De trilogie over Mirabel, de magie en de wezens!

Overstekers 1: een kracht ontwaakt

Vijf jaar geleden kwam Mirabel van de magische wereld Aeterna naar de aarde om er een nieuw leven te beginnen, een stap die vele zogenaamde 'Overstekers' wagen. Samen met haar huisgenoot - vormveranderaar Terya - runt ze een biologisch fruitbedrijfje. Maar officieus heeft ze een tweede baan: met haar bemiddelingstalent blust ze brandjes wanneer Overstekers in conflict raken met elkaar of, vervelender, met mensen. Maar dan wordt Mirabels leven in de war geschopt. Ze krijgt onverwacht bezoek uit Aeterna en moet bemiddelen in een zeer ingrijpende zaak. Er is namelijk een moord gepleegd...

Overstekers 2: De schaduw van de sha

Wanneer Mirabel haar huis en bedrijf dreigt te verliezen, neemt ze noodgedwongen een nieuwe opdracht aan. Snežana, de machtigste Oversteker in de onderwereld van Westpoort, ligt onder vuur. Een signaal voor Mirabel om te bemiddelen. Terwijl Mirabel Westpoort tracht te behoeden voor een bendeoorlog, moet ze ook nog de daimonische invloed in haar leven onder controle krijgen.

In De schaduw van de sha begeven we ons opnieuw onder de faunen, kerberiden en andere Overstekers uit het spannende eerste deel Een kracht ontwaakt. Beide boeken kunnen afzonderlijk gelezen worden.

Vijf jaar nadat Mirabel uit de magische wereld Aeterna is overgestoken heeft ze in de mensenwereld haar plekje gevonden. Als bemiddelaar voor andere Overstekers - wezens als faunen, waternimfen en ifrieten - sust ze conflicten waarbij hun bestaan aan het licht zou kunnen komen.

Overstekers 3: Koninklijke magie

Wanneer een van de Portalen op de mensenwereld wordt vernietigd heeft Mirabel geen andere keuze: ze moet terugkeren naar Aeterna om te achterhalen wat er gebeurd is. Aan het hof blijkt dat de verzegeling van het achtste Portaal scheuren vertoont, waardoor een nieuwe oorlog met de daimonen dreigt. De Koningin weigert echter in te grijpen en heeft zich uit de troonzaal teruggetrokken...

Is Mirabels bemiddelaarstalent genoeg of moet ze een beroep doen op de gave die ze nooit had mogen aanvaarden?

Koninklijke magie is de spannende ontknoping van de urban fantasy-reeks Overstekers.

Mooie blogtour Overstekers 3

De blogtour is al in volle gang. Op verschillende blogs kan je meer lezen over deel 3 van de korte reeks. En wat men daarvan vond. 

Kijk op de poster voor de blogs!

Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken

 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie