Meet & Greet met de auteurs

Augustus 2017: Meet & Greet B.A. Paris
Beste Lezers,Via Ambo Anthos en Storytel waren wij in augustus te gast bij de Meet & Greet van B.A. Paris. Wat een schat van een auteur. Zo aardig en leuke anekdotes die zij vertelde over haar nieuwe boek "Gebroken". We hebben genoten.

  
******************************


Juli 2017 : boekpresentatie Michelle Visser

Beste Lezers,

In juli waren wij op vakantie in de Achterhoek. En in Enschede was er de boekpresentatie voor het nieuwe boek van Michelle Visser: Een lucht vol Franse dromen. Een prachtexemplaar, mooie cover. En met de anekdotes van de auteur..wordt het lezen ervan zeker een feestje. 

******************************

Juli 2017: Meet en Greet met Esther Verhoef
Beste Lezers,

Op initiatief van ECI en Uitgeverij Ambo Anthos was ik uitgenodigd deze mooie dag, voor een Meet en Greet met mijn boekenheldin: Esther Verhoef.  Haar nieuwe roman "Nazomer"stond die dag in de spotlights. 
Het was een geslaagde dag. Met mooie gesigneerde boeken gingen wij weer huiswaarts.

*************************

December 2016: Linda Jansma signeert in Oudewater

Op zaterdag 17 december 2016, was er in het leuke stadje Oudewater een echte happening:


Linda Jansma signeerde haar nieuwste boek en natuurlijk kon je ook haar eerdere boeken kopen en laten signeren.

Ik keek er al erg naar uit, want ik vind dit soort dingen het enig. In Oudewater aangekomen was het al heel gezellig een kerstmarkt, liedjes en een kersttreintje reed met een vaartje door de leuke straatjes.In Oudewater staat de heksenwaag*. Dat is nog van het "oude", waarbij mensen werden gewogen, om te kijken of ze heks waren ja of nee. Het is nu een museum, en je kan je er nog steeds laten wegen. Ook al geweest in mijn jonge jaren.
Prachtig natuurlijk.


Genoten vandaag in Oudewater.

{ "De Heksenwaag in Oudewater is wereldwijd bekend, omdat er van de 16de tot de 18de eeuw nooit iemand te licht werd bevonden en als heks werd veroordeeld. In 1482 werd de waag in Oudewater gebouwd als goederenwaag. In 1545 gaf Karel V Oudewater als enige plaats in Europa het privilege van een eerlijk weegproces. Vooral mensen uit de directe omgeving maakten daar gebruik van, maar ook kwamen er mensen uit bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk om zich op de heksenwaag in Oudewater te laten wegen."} 
Met trots hierbij mijn gesigneerde exemplaren!!

Bedankt, Linda Jansma!!


***************************************************


Mei 2016: Meet & Greet met Santa MontefioreOp 26 mei 2016 was ik op de Libelle Zomerweek 2016, op het Almere-strand.
Via een Facebook-actie, won ik een Meet & Greet + haar nieuwe boek,
Ze is een hartelijk persoon en we hebben even gebabbeld en ze heeft het boek gesigneerd. Mijn hart maakte werkelijk een sprongetje, want dit is natuurlijk mijn super-schrijfster-nummero-unno!

Santa Montefiore haar nieuwste boek heet " Als de rododendron bloeit", de 2e uit de serie van de Vrouwen van kasteel Deverill. 


Een aanrader!Santa Montefiore begon al op jonge leeftijd met schrijven, maar haar eerste boek werd afgewezen. Ze accepteerde toen (in 1989) een baan als docent Moderne talen aan Exeter University, maar besloot eerst nog een jaar naar Argentinië te gaan. Haar debuutroman Onder de ombu-boom gaat over die tijd in Argentinië en over haar Anglo-Argentijnse afkomst. De schrijfster is getrouwd met de historicus Simon Sebag-Montefiore, heeft een kind en woont in Groot-Brittannië.************************************************************
Mei 2016: Meet & Greet met Jet van VuurenOp 14 mei 2016 was ik in Hilversum, voor de Meet & Greet met Jet van Vuuren.

Gewonnen via Facebook- actie, en vond plaatst in Cafe Dudock, te Hilversum.
in het kader van haar nieuwe boek met de titel -Eindfeest-.

Na het verzamelen en ieder een drankje had (ongeveer 13 genodigden), begon Jet van Vuuren met een korte lezing, over haarzelf en de thrillers die ze schrijft. En over "hoe" ze schrijft. We hebben erg gelachen om haar humor. Het is een aardig persoon.

Aan het eind een borrel met hapjes, en kon je het nieuwe boek aanschaffen en laten signeren. Dit hebben we natuurlijk allemaal gedaan. het was een ontspannen sfeer, we hebben echt genoten.


We hebben inmiddels van het groepje een aparte Facebookgroep gemaakt, en hebben leuk contact!Jet van Vuuren (Amsterdam, 1956) werkte als beeldend kunstenaar en maakte de overstap, na een levenlang schilderen en tekenen, naar het schrijverschap. Dit combineerde ze met haar werk als bibliothecaris.

Jet Van Vuuren ( een synoniem en dus niet haar echte naam) won diverse verhalenwedstrijden, onder meer met een verhaal in dagblad Trouw. Ze is geboeid door vrouwenverhalen en alles in haar schrijverij draait dan ook om vrouwen met een bepaalde achtergrond: een tikkeltje verknipt, moordlustig, maar toch herkenbaar.

In 2015 verscheen Van Vuurens zesde thriller: Bed & Breakfast. Het verhaal speelt zich af rondom een wijngaard in de Achterhoek. Nicolaas Klei, wijnkenner, columnist en vriend, liet haar hiertoe kennismaken met de wijngaarden van Betuws Wijndomein.


>>Dit boek is een van mijn favorieten gezien het zich afspeelt in een bekende omgeving van Nederland, (de Achterhoek) waar wij veel komen. Het boek kwam als een ware film aan mij voorbij>>


Reacties

Populaire posts van deze blog

Tanya Commandeur- De man die alles achterliet

Een gegeven Nijlpaard - nieuwe roman en mooie winactie

Blind vertrouwen- Verhalenbundel Letterrijn