Binnenkort: Shapi Lapena- Een vreemde in huis


Binnenkort


Titel: Een vreemde in huis
Auteur: Shari Lapena
Uitgeverij: prometheus
Uitgave: juli 2017
Genre: thriller




Beste Lezers,


Plof, in de brievenbus: de nieuwste van Shari Lapena ontvangen van de uitgeverij om te lezen voor een recensie. Wat prachtig toch weer. Boek 1 was zo superspannend, zoo benieuwd wat dit boek zal geven.

Inhoud:

Wat als je misschien iets verschrikkelijks hebt gedaan en je het je niet kunt herinneren?

Van de auteur van Het stel van hiernaast, de wereldwijde bestseller

Wat als je misschien iets verschrikkelijks hebt gedaan en je het je niet kunt herinneren?

Je bent thuis, wacht tot je man thuiskomt van zijn werk. Je kookt een lekkere maaltijd, kijkt ernaar uit hem te zien en te horen hoe zijn dag was. Hij kan elk moment komen.
Dat is alles wat je je herinnert.
Je wordt wakker in het ziekenhuis, zonder enig idee hoe je daar beland bent. Ze zeggen dat je een ongeluk had; je verloor de controle over je stuur terwijl je veel te hard reed in een gevaarlijke buitenwijk.
De politie start een intensief onderzoek en gaat ervan uit dat je iets in je schild voerde. Maar je echtgenoot weigert dat te geloven. Je beste vriendin twijfelt. En zelfs jij kan niet achterhalen wat er die nacht gebeurd is...
Shari Lapena schiet met haar tweede thriller opnieuw helemaal raak. Een vreemde in huis is ijzersterke psychologische crime, die je met een verhoogde hartslag in één ruk uitleest. Lapena zet levendige personages neer met geloofwaardige motieven, die je laten wikken en wegen tot en met de laatste pagina.

Shari Lapena (1960) was werkzaam als advocaat en docent Engels voor ze begon met het schrijven van romans. Het stel van hiernaast werd een wereldwijde hit. Een vreemde in huis is haar tweede thriller.

Houd dit blog goed in de gaten, want binnenkort volgt de recensie!

groeten,
Annette Overvoorde 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie