Welkom & Have fun!

Voorstelrondje:"Boeken lezen is mijn passie & mijn blog maakt mij blij".
Het doel van dit blog is om iedereen enthousiast te maken 
voor boeken en mooie verhalen......
Welkom op dit boekenblog!

Leuk dat je op dit blog rondwandelt. Hier vind je recensies en leeservaringen van veel boeken. Met name thrillers en romans. Maar dat kan ook een YA (Young Adult) , NA (New Adult) of een ander genre zijn. Voor kids-boeken is er een apart blog: Birdy's kids. 

Blog-eigenaar:

Dit blog is van Annette Overvoorde, een enthousiaste veellezer, booklover & boekblogger. Kortgesloten: ik lees graag. Vroeger vond je mij uren in de bibliotheek. De boeken van bijvoorbeeld Paul Biegel verslond ik. Daar zat je  gewoon helemaal in. Mijn fantasie ging met mij op de loop en ik zat dan ook letterlijk gewoon "in" het boek.

Graag vertel ik andere lezers over mijn passie -lezen- en mooie leeservaringen. De vele verhalen kon ik niet langer onthouden en ik wilde het gaan vastleggen. En daar gelijk mijn leeservaring aan koppelen. En voila...medio 2016 was dit blog geboren.  

Meestal lees ik dus thrillers en romans. Door deel te nemen aan leesclubs van ThrillZone of bijvoorbeeld Hebban kom ik ook andere soorten boeken tegen. En dat is mooi. Tevens ga je anders naar een verhaal kijken. Het krijgt zo meer diepgang. Een andere kijk op zaken. Stof tot nadenken en dat is bijzonder leuk. 

Proeflezer & ambassadeur:

Van een aantal boeken ben ik proeflezer, vooruit-lezer of ambassadeur. Dat kan ook een kinderboek zijn. Na het lezen volgt er een eerlijke recensie, op dit blog en op social media, in diverse fb-leesgroepen, Bol.com, bruna, Hebban, Goodreads, Bloglovin, ed. En ontvangt de uitgeverij een kopie. 


Recensieboeken:

Via social media kom ik ook in contact met auteurs die mij vragen het (debuut)-boek te lezen voor een recensie. Voorkeur: papierboek. Vind jij het ook leuk, dat jouw boek gelezen wordt voor een recensie op mijn blog? Of heb je vragen of tips, stuur dan een bericht naar: birdys.boeken@gmail.com.

Huisregels:

* Na het lezen van een aangeboden boek/ debuut bepaalt Birdy's Boeken of het op dit blog verschijnt.
* Geen details, foto's of stukken tekst uit de recensie mogen gebruikt cq overgenomen worden, zonder toestemming. 

Heb je vragen of opmerkingen, ook dan hoor ik het graag. 

Veel plezier gewenst op het blog! 

Hartelijke groeten,


Annette Overvoorde
Birdys Boeken

augustus 2016

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten