Binnenkort- Een jaar met jou - Julia Whelan

Noteer alvast! Op 21 augustus as. volgt hier de blogtour, van Een jaar met jou. 









Flaptekst:

De Amerikaanse Ella volgt haar droom: een jaar studeren aan de universiteit van Oxford, in Engeland. Na dat jaar zal haar een plek wachten in het campagneteam van de eerste vrouwelijke presidentskandidaat van de Verenigde Staten. Tot die tijd dompelt ze zich onder in de Engelse cultuur en literatuur.

Maar haar jaar verloopt anders dan verwacht. Haar poëziedocent Jamie blijkt zeer aantrekkelijk, ook al blijft hij afstandelijk. Ze worden friends with benefits; Ella is immers maar een jaar in het land. Langzaam ontdekt Ella echter dat Jamie een groot geheim bij zich draagt, een geheim dat hun relatie - en Ella's toekomst - volledig zal veranderen. Als het einde van het universiteitsjaar nadert, staat Ella voor de onmogelijke keuze: blijft ze of gaat ze terug?
Een onvergetelijke roman over een vastberaden jonge vrouw, een onweerstaanbare man en de liefde die hen onherroepelijk zal veranderen.



De auteur

Julia Whelan, geboren in Oregon, op 8 mei 1984, is een Amerikaans actrice. Whelans vader was brandweerman en haar moeder lerares. Toen ze 5 was stond ze voor het eerst lokaal op de planken. Toen ze 10 was ging Whelan acteerlessen volgen en later verhuisde ze naar Los Angeles. Daar kreeg ze in 1996 haar eerste rol in één aflevering van een televisieserie: Nowhere Man. Wat volgde waren meer rollen in televisieseries en ook televisiefilms. Tussen 1999 en 2002 had ze een vaste rol in de serie Once and Again. In dat laatste jaar speelde ze ook de hoofdrol in de televisiefilm The Secret Life of Zoey. In 2004 ging Whelan Engelse literatuur studeren in Vermont en in 2006-7 als gaststudent aan de Universiteit van Oxford. Haar laatste jaar volgde ze opnieuw in Vermont en in 2008 studeerde ze af. In november 2008 ging ze opnieuw acteren en speelde ze in de film Fading of the Cries, die in 2010 werd verwacht.




Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken



Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie