Nieuw in de maand mei 2021 - deel 1

Er komen weer veel mooie boeken uit. Ik zal er 3 bespreken.  We beginnen bij de Puzzelman!







1. De puzzelman, van Nadine Matheson

Vandaag, op 4 mei verschijnt bij HarperCollins Holland het mysterieuze boek De Puzzelman geschreven door Nadine Matheson.

Het menselijk lichaam is een prachtige puzzel, uniek in zijn precisie en zijn gecoördineerde perfectie!

De Puzzelman houdt meer van puzzels dan van wat dan ook. Maar een perfecte puzzel is er een die is opgesplitst in zijn afzonderlijke delen. Dit is de enige manier waarop hij de ware schoonheid ziet, door elk onderdeel apart te bekijken. Handen, voeten, benen, armen, hoofden. En zoiets moois moet worden verspreid, toch? Het liefst overal in de stad...

Word jij zijn volgende slachtoffer?

flaptekst

Als er lichaamsdelen nabij de Theems worden gevonden in de Londense wijk Deptford, wordt inspecteur Anjelica Henley van de Serial Crime Unit op de zaak gezet. De aanwijzingen doen haar denken aan het werk van Peter Olivier, beter bekend als De Puzzelman, die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor zijn daden. Zijn methode was gruwelijk. Hij deelde zijn slachtoffers op in stukken: hoofd, benen, armen, handen en voeten.

Wanneer er korte tijd later een afgehakt hoofd bij inspecteur Henley wordt afgeleverd, realiseert ze zich dat de moordenaar zijn slachtoffers niet willekeurig uitkiest, maar er een persoonlijk spel van maakt. Om de waarheid te achterhalen moet Henley haar eigen demonen in de ogen kijken. En als Peter Olivier dan ook nog uit de gevangenis ontsnapt, heeft ze te maken met twéé uiterst meedogenloze seriemoordenaars…

Prachtige cover

Van de uitgeverij kreeg ik het promotiepakket. Een boek, een puzzel, een mooie boekenlegger en uitleg. Het ziet er prachtig uit, een echte eyecatcher.

Binnenkort vertel ik je "alles" over dit spannende boek.  

Tip: lees deze niet met een lege maag, er gaan best wat ledematen doorheen. 


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Boeken blog 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Simone van der Vlugt- Schilderslief

Thriller Recensie: Loes den Hollander - Geloof mij nooit.

De Camino - Anya Niewierra - De recensie